Bakfiets huren


Maak met de hele familie een gezellige fietstocht over de Veluwe met één van onze bakfietsen. Door de elektrische ondersteuning kan je heel comfortabel en zonder veel moeite een lange fietstocht maken. En met de kinderen in de bak wordt de tocht natuurlijk nog gezelliger!

De bakfiets is uitgerust met bankjes en gordels waardoor de kinderen veilig en rustig kunnen zitten en om zich heen kijken. Daarnaast kan de bak natuurlijk ook gebruikt worden om een hond mee te nemen. Ook kan je er allerlei spulletjes in kwijt voor bijvoorbeeld een picknick op de heide. Weet jij al vanuit welk Veluwse dorp je van start wil gaan?

Vanuit Otterlo en Hoenderloo kan je Radio Kootwijk of het Nationale Park de Hoge Veluwe ontdekken. De omgeving van Garderen en Voorthuizen staat bekend om haar diversiteit en leuke restaurantjes in de bossen. Zo kan je gezellige tussenstops maken voor een vers appelgebakje bij Boshuis Drie of je kiest voor een verfrissend drankje bij Landgoed Staverden. Ga je liever naar Harderwijk? Goede keuze, want met een fietstocht door de omgeving van Harderwijk word je beloond met bossen, heidevlaktes, het Veluwemeer én een gezellige boulevard!

Wil je niet alleen fietsen maar tussendoor ook wat leuks doen? Voeg dan een Nature Game, Escape Tour of CSI Staverden aan je reservering toe! Deze games speel je gewoon op je eigen smartphone en kan dus perfect gecombineerd worden met een fietstocht. Zo organiseer jij gemakkelijk een onvergetelijk dagje uit op de Veluwe!

Mogelijk in: Garderen, Otterlo, Harderwijk, Uddel

Inclusief gratis route advies

Te huur voor een dagdeel, hele dag of langer

Vanaf € 29.50