Veel gestelde
vragen.

Buitenspelen.nl is een platform voor activiteiten met een jonge doelgroep in de buitenlucht. Via dit platform word je geïnspireerd en kan er direct gereserveerd worden voor een activiteit.

Vind antwoorden op de meest gestelde vragen:

Vragen


Hoe kan ik contact opnemen?

Vragen over een activiteit of over de informatie op de website? Benader hiervoor de activiteitaanbieder met de contactgegevens die vermeldt staan op de activiteitenpagina. Bij overige vragen kan je mailen naar info@buitenspelen.nl


Ik heb een vraag over mijn reservering.

Je plaatst je reservering direct bij de activiteitaanbieder. Buitenspelen.nl gaat niet over jouw reservering. Neem bij vragen contact op met de activiteitaanbieder. De contactgegevens kan je vinden op de activiteitenpagina.


Wat zijn de openingstijden van een activiteit?

Zodra je op reserveren klikt zie je welke beschikbaarheid er is.


Maakt het uit of ik via buitenspelen.nl boek of via de activiteitenaanbieder zelf?

Nee dit maakt geen verschil. Er wordt gebruik gemaakt van hetzelfde reserveringssysteem en beschikbaarheid wordt live aangepast.


Hoe kom ik op de website met mijn activiteit?

Een website vermelding is gratis! Omdat deze website werkt met het direct boeken principe moet je gebruik maken van het reserveringssysteem LeisureKing. Een vermelding op deze site is een extra service die LeisureKing aanbiedt. Gebruik je al LeisureKing? Neem dan contact op met je accountmanager om een website vermelding aan te vragen.