Escape Tours


Ga de plaatselijke uitdaging aan en probeer de geheime uitgang van de stad binnen 2 uur te vinden. Een Escape Tour® is een unieke manier om samen met vrienden of familie een stad te ontdekken. Aan de hand van onze app dwaal je door de stad op zoek naar hints.

Aan de hand van een app beantwoord je vragen, ontcijfer je raadsels en ga je op zoek naar aanwijzingen. Doe je het goed? Dan kom je steeds dichterbij die geheime uitgang. Elke stad heeft zijn eigen verhaal en bijbehorende opdrachten. Terwijl je bezig bent met een plezierige strijd tegen de klok ontdek je de stad op een totaal andere manier, en leer je de stad nog beter kennen!

Met een Escape Tour® verzeker je je van een activiteit die geschikt is voor elk soort gezelschap en daarbij is het heel gemakkelijk te organiseren. Alle instructies krijg je namelijk via de mail en de app waardoor er geen begeleiding ter plaatse nodig is. Je kan dus elk moment van de dag van start gaan. Ideaal om te combineren met een gezellig etentje in de stad!

Ontsnap binnen 2 uur

In meer dan 150 steden wereldwijd

Te spelen wanneer je maar wil

Vanaf € 29.95