Fort Vertier


Fort Vertier is dé nieuwe kinderattractie van Harderwijk. In dit mooie Romeinse fort kunnen de kinderen zich helemaal uitleven in een 3D labyrint. Het doel van het spel is om zo snel mogelijk alle torens te bereiken, en dat kan alleen als ze de juiste route door het doolhof kunnen vinden. Het doolhof bestaat ook uit loopbruggen, dus moet er geklommen worden! Hebben ze de juiste toren gevonden? Dan moeten ze via klimwanden, springkussens en glijbanen naar beneden. Op naar de volgende toren!

Bij binnenkomst ontvangt elk kind een armbandje waarmee ze kunnen inchecken bij de start. Dit armbandje meet de speeltijd. Naderhand zal hiermee blijken welk kind de snelste tijd van de dag, maand of jaar heeft neergezet. Door dit wedstrijdelement wordt iedereen lekker fanatiek!

Er is een spel voor kinderen tot en met 9 jaar, en een spel voor kinderen van 9 jaar en ouder beschikbaar. De totale duur van het spel is ongeveer 1,5 uur. Verder staat het fort helemaal in het teken van de Romeinse tijd waardoor het ook nog leerzaam is! Fort Vertier is onderdeel van Adventurepark Harderwijk waardoor je het ook nog leuk kan combineren met een middag klimmen, of een dagje rondtoeren op één van de vervoersmiddelen van de Veluwe Specialist.

Speelduur: ca. 1,5 uur

Van 6 t/m 12 jaar

Ook leuk als kinderfeestje

Vanaf € 10.00