Kinderfiets huren


Voor een mooie fietstocht met de hele familie! Met onze kindermountainbikes kunnen de kinderen ook gezellig meefietsen tijdens een dagje uit op de Veluwe. De fietsen zijn geschikt voor het normale fietspad maar ook voor de bospaadjes. De stevige Merida kindermountainbikes hebben 2 versnellingen aan de voorkant en 8 aan de achterkant. Erg comfortabel dus!

Gaan jullie voor een mountainbiketocht door de bossen of wordt het een relaxte fietstocht over de heide en langs de pittoreske boerderijtjes? Wij zijn de specialist van de Veluwe en weten dus alle leuke plekjes op de Veluwe te vinden. Voor vertrek krijg je daarom ook een leuke route mee, met uiteraard leuke tussenstops voor de kinderen. Want dat lekkere ijsje onderweg mag natuurlijk niet ontbreken!

TIP: een fietstocht over de Veluwe met kinderen kan je ook leuk combineren met een Nature Game onderweg!

Wij hebben drie verschillende kinderfietsen beschikbaar. Als je niet weet welke maat je moet hebben dan helpt onderstaand lijstje je vast en zeker verder.

Kinderfiets 20 inch - lichaamslengte 1.10 tot 1.28m Kinderfiets 24 inch - lichaamslengte 1.29 tot 1.48m Kinderfiets 26 inch - lichaamslengte 1.49 tot 1.60m Kinderfiets 27,5 inch - lichaamslengte vanaf 1.60

Samen met de kinderen fietsen

4 verschillende formaten

Vanaf Garderen, Harderwijk of Otterlo

Vanaf € 15.00