Nature Game


Maak de traditionele boswandeling over de Veluwe nog leuker voor de kinderen met een Nature Game van Online Social Games! Aan de hand van de app loop je een mooie route door de bossen, over zandverstuivingen of langs beekjes en meertjes. Terwijl je geniet van de rust en de omgeving zijn de kinderen druk met allerlei opdrachten. Een gezinsuitje voor écht het hele gezin dus!

Er zijn maar liefst negen Nature Games beschikbaar op de Veluwe, elk op een unieke locatie. Kies jij voor de zandverstuiving bij Otterlo, de heide bij Hoenderloo, de bossen bij Voorthuizen en Garderen, het meer bij Uddel of het landgoed bij Staverden? Elke game heeft zijn eigen opdrachten. Samen met de kids beantwoord je vragen over de lokale natuur, los je raadsels op, voltooi je de doe-opdrachten en maak je natuurlijk grappige (augmented) foto’s en video’s.

Doen jullie dit goed en verzamelen jullie veel punten? Dan bemachtigen jullie misschien wel een mooie plek op de nationale ranglijst! Uiteraard krijgen de kids na afloop ook het felbegeerde Nature Game diploma toegestuurd. De routes zijn samengesteld in samenwerking met lokale natuurorganisaties. Ze zijn niet geschikt voor mindervaliden en kinderwagens, kinderen moeten dus zelfstandig 3 km kunnen lopen.

Speelduur: ca. 90 min.

In meer dan 14 gebieden te spelen

Start de game wanneer je maar wil

Vanaf € 14.99